Μασκοφόροι Μαθητες

Τιμή: 13,00 EUR

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ Ι

Τιμή: 15,00 EUR
Μια εταιρεία θέλει να ξυπνήσει κάποιους κρυογονικούς για δικά της πειράματα. Όλα θα πάνε στραβά όταν μαζί με αυτό ξυπνήσει και ένας αρχαίος μύθος. Τα πειράματα θα γίνουν μαχητές και θα αναγκαστούν να πολεμήσουν μεταξύ τους για να βγει ο ένας μαχητής. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ και ο μύθος του έχει περάσει στους αιώνες. Συμβολίζει το κακό άλλο και το καλό. Ο μοίρα θα δείξει ποιο θα είναι το μέλλον. Ο μύθος του απόλυτου μαχητή λέει: Όλοι μπορούν να γίνουν μαχητές αλλά ένας ο απόλυτος θα έρθει να κατακτήσει τον πλανήτη ή να φέρει γαλήνη. Θα πολεμήσει τους άλλους μαχητές για να δείξει την δύναμη του. Είναι υπέροχο να ακούς για ένα μύθο και ευθύνη να είσαι ένας.

Ποιητικά Μονοπάτια

Τιμή: 14,00 EUR
Παλιά γραφομηχανή Γράφω το σενάριο της ζωής με την παλιά γραφομηχανή, πατώ τα πλήκτρα της μηχανής κλαίω, γελάω σκεφτική. Αγάπη, εργασία, ευτυχία, λύπη, στεναχώρια, ευημερία, όλα τα έχει το χαρτί, μα σαν την ιστορία μου κανείς. Περιπέτεια αστεία, φανταστική, δεν την έχει ζήσει άλλος κανείς, Το τέλος θα είναι οριστικό, ίσως χαρούμενο, ίσως λυπητερό. Θα έχω όμως αφήσει σπουδαία παρακαταθήκη. Ήθος, δικαιοσύνη, αρετή, φιλία, σεβασμός, οικογενειακή ζωή. Αξίες ιδανικές για τις επόμενες γενιές.

Ανατολικά του Έρωτα Δυτικά του Μίσους

Τιμή: 25,00 EUR
Ανατολικά του Έρωτα Λίγα λόγια για την ιστορία, Που μπορεί να φτάσει μια κοπέλα για να σώσει την φίλη της από έναν καταδικασμένο γάμο, τον οποίο άλλοι αποφάσισαν δίχως να λογαριάζουν συναισθήματα και προσωπικές επιλογές; Η Λία είχε μια τακτοποιημένη ζωή στην Βοστώνη, σπουδαγμένη, μεγαλωμένη σωστά με ήθος και με μια φίλη, την Ιωάννα με ακριβώς αντίθετη προσωπικότητα από την δική της. Πίστευε στον έρωτα και προσδοκούσε να ερωτευτεί σφόδρα τον ‘’πρίγκιπα’’ όπως στα παραμύθια. Το μόνο που αναζητούσε και διεκδικούσε ήταν η αγάπη του πατέρα της, ο οποίος είχε συγκεκριμένα σχέδια για την μοναχοκόρη του. Η Ιωάννα γεννημένη και μεγαλωμένη επίσης στη Βοστώνη γνώρισε την Λία κατά τη διάρκεια των σπουδών της δεύτερης. Λάτρευε την αταξία, τον αυθορμητισμό, το γέλιο, τα αστεία, την καλοπέραση ενώ όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός. Δεν πίστευε στις δεσμεύσεις, ούτε στα ψεύτικα λόγια αγάπης και πάντα επιδίωκε τις εφήμερες σχέσεις με τη λέξη έρωτα να έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα. Οι δυο τους κατέστρωσαν το τέλειο σχέδιο, έτσι τουλάχιστον πίστευαν ώστε να σωθεί η Λία από τη χειρότερη φυλακή. Με προορισμό την Κρήτη, λέγοντας ψέματα σε όλους βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους σχεδόν αμέσως δίχως να εγείρουν τις παραμικρές υποψίες. Μόνο που σε τούτο το νησί με την αξιοπρέπεια να αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα των οικογενειών, επικρατούν άλλοι κανόνες, άγραφοι. Σε ένα παραδοσιακό χωριό το συγγνώμη ποτέ δεν είναι αρκετό και η συγχώρεση απαιτεί τεράστια δύναμη ψυχής. Όλοι τους περιμένουν καρτερικά να ανατείλει επιτέλους ο ήλιος της αγάπης αφού πρώτα να ταξιδέψουν δυτικά του μίσους... Ανατολικά του Έρωτα πως το μίσος και ο έρωτας αναβλύζουν από την ίδια πηγή. Το ένα σε ξεδιψά παροδικά και το άλλο σε γεμίζει με ψευδαισθήσεις. Τι θα συμβεί όταν κάποιος σταθεί στην ίδια πηγή και δεν μπορεί να αποφασίσει εάν θα πιει από τα κρυστάλλινα νερά; Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συνηθισμένος ταξιτζής, έτσι τουλάχιστον πίστευε, ο Λάμπρος διάβασε για πρώτη φορά τον ποίημα ‘’ Ανατολικά του Έρωτα’’. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να το τσαλακώσει και να το πετάξει στα σκουπίδια, βρίζοντας δίχως να υποψιαστεί πως αυτό το ποίημα, από έναν άγνωστο δημιουργό θα αποτελέσει την απαρχή μιας γνωριμίας με μια τόσο διαφορετική γυναίκα. Αρχαία συγκρούονται με την γλώσσα του πεζοδρομίου, τα γαλλικά παλεύουν με την γλώσσα του ποδοσφαίρου και το ακριβό γαλλικό εστιατόριο με την ταβέρνα της γειτονιάς. Οι συγκρούσεις αναπόφευκτες σε όλα τα επίπεδα και μοναδικό του μέλημα είναι να διώξει τον φόβο της Ασημίνας μακριά, μια γυναίκας μαθημένης διαφορετικά, με καλλιέργεια και διαφορετικές προτεραιότητες. Θα μπορέσει ο Λάμπρος με όλα του τα ελαττώματα να πείσει μια γυναίκα σαν την Ασημίνα για την αγάπη του και θα καταφέρει να διώξει τον φόβο μακριά; «Μπροστά μου δεν θα σκύβεις ποτέ το κεφάλι. Η γυναίκα που γουστάρω δεν σκύβει το κεφάλι μπροστά σε κανέναν!» άκουσε τα χείλη του να την μαλώνουν και το βλέμμα της άθελα πλανήθηκε ανατολικά, ανατολικά του έρωτα.

Κρυφός Γιλγοθας

Τιμή: 10,00 EUR
Το βιβλίο αναφέρεται στον Κρυφό Γολγοθά που βιώνει ο κάθε άνθρωπος, στην συγκεκριμένη περίπτωση η μητέρα μου. Πρόκειται για έναν πόλεμο εναλλαγής συναισθημάτων για κάθε καινούριο αύριο. Ο άνθρωπος δαμάζει τα συναισθήματά του πολλές φορές, άλλοτε, πάλι όχι. Συναισθήματα χαράς, λύπης, πόνου, θυμού. Και από την άλλη ο φόβος, πιστός ακόλουθος της ζωής μας, μπορούμε να τον αποβάλλουμε; Και αυτή είναι η πρώτη μου γνωριμία με τον κρυμμένο μου εαυτό. Σε καθηλώνει το μυστήριο του κάθε αύριο στη ζωή και πολλές φορές σε φέρνει αντιμέτωπο με πράγματα που ποτέ σου δεν θα μπορούσες να φανταστείς.

19 Σταγόνες«Η κάθε σταγόνα ακολουθεί μια μοναχική

Τιμή: 10,00 EUR
«Η κάθε σταγόνα ακολουθεί μια μοναχική πορεία στο ταξίδι της προς τον έρωτα. Κάθε μία ξεχωριστά, αλλά όλες μαζί σαν σύνολο, γίνονται η βροχή που φτάνοντας στο έδαφος θα ενωθούν και θα σχηματίσουν το ρυάκι που θα ποτίσει ένα διψασμένο σώμα. Έτσι και αυτή η ποιητική συλλογή, μέσα από τις 19 σταγόνες που περιλαμβάνει, είναι μια κατάθεση ψυχής αποτυπωμένη πάνω στο χαρτί. Μια «βροχή» συναισθημάτων, άλλοτε σαν ψιλόβροχο και άλλοτε σαν μπόρα. Ο σκοπός τους είναι να φτάσουν σε όλες τις «διψασμένες καρδιές» και να τις «ποτίσουν», να τις λυτρώσουν από την «ξηρασία» της εσωτερικής διαμάχης.

Ο Δολοφόνος της καρδιάς μου

Τιμή: 15,00 EUR
Ένα μοιραίο βράδυ, ένας φόνος που εκείνη δεν θα έπρεπε να έχει δει και μια απαγωγή που στράβωσε. Μα πάνω από όλα ένας λάθος, αλλά τόσο παθιασμένος έρωτας. Τι κι αν εκείνος ήταν ένας πληρωμένος δολοφόνος με καλά κρυμμένα μυστικά; Τι κι αν εκείνη ήταν το άκρως αντίθετο από αυτόν και ο έρωτας τους μάλλον απαγορευμένος; Η Έλσα τον εκνεύριζε, μα άλλο τόσο την ποθούσε. Ευχόταν να καταφέρει να μην της δώσει ελπίδες και να μην τον προδώσουν αυτά που έκρυβε και αισθανόταν, όμως ποιος πάει αντίθετα στα θέλω της καρδιάς και της μοίρας; Κανείς δεν τα κατάφερε μέχρι τώρα! Από την άλλη ο Στράτος, με μια διαλυμένη ζωή, την σκότωνε κάθε μέρα και λίγο με την συμπεριφορά του, αλλά εκείνη άντεξε διπλά του υπομένοντας κάθε ατέλεια του προσπαθώντας το ακατόρθωτο στα μάτια της, να την ερωτευτεί. Όσο και να την απομάκρυνε, αυτή ήταν προσκολλημένη πάνω του θέλοντας λίγη προσοχή από αυτόν που ποτέ δεν της είχε δώσει, ούτε σκόπευε να το κάνει, έτσι πίστευε. Όλα αποκαλύπτονται αργά ή γρήγορα, στην καρδιά δεν αρέσει το κρυφτό όπως και στην αλήθεια…

Ένα Ταξίδι Σημαδιακό

Τιμή: 15,00 EUR
Σε όλους αυτούς,που ασύστολα υποτιμούν τη νοημοσύνη σας και απροκάλυπτα αμφισβητούν το ιερό και αναφαίρετο δικαίωμά σας στην ελεύθερη γνώμη και άποψη, αντισταθείτε. Σε αυτούς, που δεν πιστεύουν στην αριστεία και την αξιοσύνη και ακροβατούν επικίνδυνα μεταξύ της αξιοκρατίας και της ισοπέδωσης των πάντων, στηρίζοντας, και εξασφαλίζοντας σε όλες τις μετριότητες την ελεύθερη πρόσβαση και είσοδό τους στα κοινά, αντισταθείτε. Σε όλους αυτούς, τους κυνηγούς των θώκων της εξουσίας, που κατασκευάζουν και προβάλλουν μια εικονική πραγματικότητα, στοχεύοντας στη χειραγώγηση της κοινωνίας και τον εθισμό των πολιτών σε μια ψευδεπίγραφη καλοπέραση, για να παραμένουν αυτοί στους θώκους και ο λαός στην αδράνεια, αντισταθείτε.

Εργαλειοχώρα

Τιμή: 15,00 EUR

Μικρές Τραγωδιες

Τιμή: 15,00 EUR
Οι Μικρές Τραγωδίες αποτελούν ένα φιλοσοφικό , αυτό-βελτιωτικό μυθιστόρημα ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Αποτελείται φαινομενικά από τρεις διαφορετικές ιστορίες, ωστόσο οι ιστορίες αυτές δεν έχουν μεγάλη αυτοτέλεια. Διαβάζοντας ολόκληρο το βιβλίο συνειδητοποιεί κανείς εύκολα το γεγονός ότι οι τρεις αυτές ιστορίες έχουν στόχο τους να αναλύσουν τον άνθρωπο και τον εσωτερικό του κόσμο παρατηρώντας τον στις τρεις διαφορετικές ηλικίες του, αρχικά σαν έφηβο, σαν ενήλικα και τέλος στην ώριμη ηλικία του. Οι ιστορίες αυτές μπορούν να γίνουν κάτοπτρο της ζωής του καθημερινού ανθρώπου και μπορεί με ευκολία έτσι να μάθει από τα λάθη των πρωταγωνιστών και να αντλήσει πληροφορίες που θα αποτελέσουν ίσως παρακαταθήκες για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ανάμεσα σε δυο κόσμους

Τιμή: 15,00 EUR
Δυο λόγια για το βιβλίο: Η νύχτα είχε απλωθεί γύρω της. Το σκοτάδι την είχε κυριεύσει. Μια φιγούρα την πλησίαζε. Η καρδιά της χτύπησε πιο γρήγορα. Πιο δυνατά. Εκείνος θα την τραβούσε έξω από την άβυσσο ή θα την έριχνε πιο βαθιά; Η Ιφιγένεια στα 23 της είχε μετατραπεί σε μια πανούργα κλέφτρα ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσής της. Όλα κυλούσαν σύμφωνα με τα σχέδιά της ώσπου ένα βράδυ μπλέκεται στα σχέδια του Ορέστη γιου ενός πλούσιου αρχιμαφιόζου. Η έλξη που νιώθει γι αυτόν είναι ακαταμάχητη, όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Εκείνη παλεύει για τον έρωτα του σήμερα και του παρελθόντος γιατί έτσι όπως μπήκε ο Ορέστης στην ζωή της πριν χρόνια, το ίδιο είχε εισβάλλει και ο Αλέξανδρος. Εκείνος ήταν η καταστροφή της. Συνέτριψε την ζωή της οδηγώντάς την στο μονοπάτι που βαδίζει σήμερα. Ο Ορέστης θα αποδειχθεί το ίδιο καταστροφικός για εκείνη ή θα καταφέρει να την βγάλει από τον τυφώνα που την έριξε ο Αλέξανδρος;

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Τιμή: 15,00 EUR
Η αρχιφύλακας Δεμίρη προσπαθεί να διαλευκάνει μια υπόθεση με δυο φόνους και μια αυτοκτονία. Στα χέρια της πέφτουν στοιχεία που μόνο μπερδέματα της φέρνουν αν και τη βοηθούν να εξηγήσει το διπλό έγκλημα. Θα ζήσει μια τρομακτική εμπειρία μέχρι να ξετυλίξει το κουβάρι των αλληλοσυγκρουόμενων γεγονότων. Παρόλο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της, εκείνη δεν τα παρατάει μέχρι να φθάσει στο τέλος

ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ

Τιμή: 15,00 EUR
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ . Μια αναπάντεχη περιπέτεια αρχίζει για τέσσερις γυναίκες, όταν ξεκινούν για τις πολυπόθητες διακοπές που σχεδίασαν. Όλα κυλούσαν υπέροχα. Όμως ένα τροχαίο και ο θάνατος ενός άνδρα αναστατώνει την ζωή τους. Για κακή τους τύχη όμως αυτός ο άνδρας θα επιστρέψει από έναν κόσμο σκοτεινό και τρομακτικό αναζητώντας εκδίκηση. Η ζωή τους θα ανατραπεί και η χαρά θα αντικατασταθεί από φόβο και ανασφάλεια. Η εκδίκηση του ανθρώπου αυτού είναι γεγονός αν και νεκρός. Και το μεγάλο δίλημμα είναι αν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τον υποχθόνιο σκοπό του. Η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή και των τεσσάρων γυναικών πάντως έχει αρχίσει!

Το συνονθύλευμα μιας πανωλεθρίας

Τιμή: 15,00 EUR
Η ζωή ενός αγοριού στον δρόμο προς την ενηλικίωση μέσα από προβλήματα διεξόδους και αδιέξοδα. Γυναίκες, αλκοόλ χρήσεις και καταχρήσεις σε ένα συνονθύλευμα σκέψεων και εξομολογήσεων από καρδιάς. Μία ζωή γεμάτη ανεμελιά, δυσκολίες, ηδονή, μα και ένα παράπονο: Γιατί οι πραγματικοί μου γονείς με παράτησαν.

Η Μάνα μου η Μπαρντό

Τιμή: 12,00 EUR
Η Μαίρη και η Μαρή, η Δεσποινίς Α,ο Θεικός Απόλλωνας που τρώει Τούρτα από Φελιζόλ, το Κορίτσι της Βροχής, η Πειρατίνα η Ποθητή,ο Λεονάρντο,, οι Κουνιάδες, η Νίκη, και η Μάνα μου η Μπαρντό στέκονται στην Ουρά για την Τύχη την Καλή,προσπαθώντας να πάρουν μια Απόφαση για το Τελευταίο Ταξίδι. Να πάνε στο Αλκαζάρ στη Θάλασσα ή Επιστροφή στο Πέτρινο Σπίτι; Ο Έρωτας δεν είναι Μοβ, σίγουρα δεν φωνάζει Ύπνε, έχει και Φοζιμπού και μια Κουτάλα που μοιράζει καρούμπαλα Ένα έχω να πω: Σ' αυτή τη ζωή, Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος και λέει Φτου σε ότι τον ζορίζει. Ούτως ή άλλως ο κόσμος είναι ένα μεγάλο Μπέρδεμα.

Το τρένο για τον Άδ

Τιμή: 13,00 EUR
Ένας άντρας που ταξιδεύει στη κόλαση για να ξαναζήσει τη σκοτεινότερη ανάμνηση της ύπαρξης του. Ένα κορίτσι που έρχεται αντιμέτωπο με τις διεστραμμένες ορέξεις ενός ψυχοπαθή, στη κατά τ’ άλλα, καλύτερη νύχτα της ζωής της. Ένα καταραμένο μουσείο του οποίου τα εκθέματα είναι πιο ζωντανά κι από τους ίδιους τους επισκέπτες. Μια κοπέλα που συναντάει για τελευταία φορά το ήδη νεκρό αγόρι της, σε ένα ραντεβού που αψηφάει ακόμη και τον θάνατο. Και ένας ζωγράφος που στοιχειώνεται από τον ίδιο του τον πίνακα. Όλα αυτά και άλλα πολλά σε ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει στους πιο αλλόκοτους σταθμούς της πιο φρικιαστικής διαδρομής. Με το που ανοίξετε αυτό το βιβλίο, το εισιτήριο σας έχει επικυρωθεί. Το τρένο για τον Άδη είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τον τόπο που κανένας ζωντανός δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Δροσoστάλες Σκέψεις

Τιμή: 12,00 EUR
Ήρθε η Ροδαυγή και απλώθηκαν δροσοσταλιές στα φύλλα των δένδρων των λουλουδιών των ψυχών δώρο θεϊκό ελπίδας αιώνιας αγιασμένο νερό.

ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τιμή: 15,00 EUR

Ονείρων Στάχτες ΙΙ

Τιμή: 20,00 EUR
«‘Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας. Οι γυναίκες αντίθετα, θέλουν να είναι η τελευταία αγάπη ενός άντρα» Όσκαρ Ουάιλντ Ιρλανδός συγγραφέας Ο Φίλιππος δεν ξέχασε, δεν μετάνιωσε, δεν ζήτησε ποτέ συγχώρεση, ερωτεύτηκε παράφορα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το ομολογήσει...

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ

Τιμή: 12,00 EUR
Η πλοκή του βιβλίου ξεκινάει με την ιστορία δυο καθημερινών ανθρώπων που στην προσπάθειά τους να προγραμματίσουν σωστά τη ζωή τους παρασύρονται από Το Σύνδρομο του Μετά. Σε κάθε τους ενέργεια αγωνίζονται να πάνε παρακάτω, χωρίς να έχουν ζήσει τις στιγμές που τους αναλογούν. Ακόμα και το παιδί τους πασχίζουν να τοποθετήσουν χρονικά ακόμα και μαθησιακά μέσα στα πλαίσια ζωής, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους. Η κόρη τους Κωνσταντίνα, που θα ήθελαν να είναι γιος, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και δεν ακολουθεί την ιατρική ή την δικηγορία αλλά τον αθλητισμό. Όμως κι αυτή πέφτει σε λάθος αποφάσεις γιατί έχει κληρονομήσει ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ποια θα είναι όμως η συνέχεια της ζωής της;

Το Πάρκο

Τιμή: 20,00 EUR
Το όνομά μου είναι Αλέξης και είμαι 16 χρονών Παλεύω να βρω απαντήσεις σε ένα εσωτερικό πόλεμο που δίνουμε όλοι μας καθημερινά. Το καλό ή το κακό θα κερδίσει; Οι απαντήσεις κρύβονται μέσα μας... ή μήπως όχι. Εχθρός και σύμμαχος φαντάζουν ένα πια. Γνώρισα τον γέρο-Κλεάνθη, τον κύριο Γρηγόρη, και τον κύριο Ευάγγελο. Είναι ικανοί να με βοηθήσουν ή κάτι άλλο πιο σκοτεινό κρύβεται; Με λένε Δημήτρη και είμαι 47 ετών

Όλα...Αλλιώς

Τιμή: 15,00 EUR
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή, εμπνευσμένη από την Ειρήνη της διπλανής πόρτας. Η Ειρήνη μας προσκαλεί να καθίσουμε κοντά της για να μας αφηγηθεί την οικογενειακή της ιστορία. Η μνήμη της, μας πηγαίνει χρόνια πίσω, ξεκινώντας από τον πατέρα της. Μια ζωή μυθιστορηματική , αλλιώτικη, διαφορετική, γεμάτη προβλήματα, πάθη,προδοσίες,εγωισμούς,αγώνες, πείσμα,θέληση, υπομονή. Όλα στην ζωή γίνονται αλλιώς... Ο χαρακτήρας της σμιλεύεται αλλιώτικος, όπως και η μοίρα της.Στην πορεία της αφήγησής της, διαπιστώνει την ανάγκη που είχε να "τακτοποιήσει", επιτέλους, όλα αυτά που της είχε επιφυλάξει η μοίρα της. Άδραξε την ευκαιρία να αξιολογήσει και να τοποθετήσει την κάθε στιγμή στην σωστή θέση. Ο αναγνώστης την παρακολουθεί με κομμένα την ανάσα. Κάθε της βήμα κι ένα γκρεμός.Κάθε απόφασή της κι ένα προβληματισμός. Μήπως η ζωή τελικά δεν είναι άσπρο ή μαύρο αλλά έχει φόντο όλα τα χρώματα;Μήπως δεν υπάρχουν δυο επιλογές αλλά μια τρίτη είναι και η καλύτερη;

Παιχνίδια του Χρόνου

Τιμή: 15,00 EUR
Ένας απλός σκουριασμένος καθρέφτης, είναι η αιτία που μία οικογένεια διαλύεται. Είναι όμως αυτή η πραγματική αιτία; Όχι. Είναι και είσοδος σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία. Μια προφητεία, ένας απρόσμενος έρωτας κι ένας δράκος!

Η Αρχή του Καλού

Τιμή: 15,00 EUR
Στα χρόνια μιας τεράστιας, παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, σε έναν κόσμο που καταρρέει, στις ζωές δύο νέων ανθρώπων, του Ορφέα και της Αριάδνης, αναπάντεχα τρυπώνει ο έρωτας. Ο "ασθενής" Ορφέας χρειάζεται μια θεραπεία για να μπορέσει να αφήσει πίσω του ένα παρελθόν γκρίζο, γεμάτο σκιές, φόβους και ανασφάλεια. Η γιατρός Αριάδνη θα είναι ο άνθρωπος που θα του αλλάξει τη ζωή. Μαζί του όμως, όπως είναι φυσικό άλλωστε, θα αλλάξει και η δική της ζωή. Θα δει γύρω της τον κόσμο, όχι απλά να αλλάζει, αλλά να γίνεται θρύψαλα. Να γκρεμίζεται συθέμελα και να ξαναφτιάχνεται από την αρχή. Θα δει τον "ασθενή" της να μεταλλάσσεται και να είναι τελικά ο ίδιος, εκείνο το συστατικό που είναι ικανό από μόνο του να αλλάξει τον κόσμο. Η μόνη ενδεδειγμένη θεραπεία, σύμφωνα με τον ίδιο τον... ασθενή, για οτιδήποτε κι αν συμβαίνει γύρω τους, είναι η αρχή του... καλού. Αυτή η αρχή μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Τη ζωή τους, το μέλλον, τον κόσμο ολόκληρο. Ο Ορφέας μοιάζει να γνωρίζει αυτή την αρχή καλύτερα από τον καθένα. Όπως, άλλωστε γνωρίζει άριστα και τις ονοματοδοσίες όλων των οδών, που περπατά καθημερινά από το σπίτι προς τη δουλειά του. Ο Ορφέας θα γίνει τελικά ο... θεράπον ιατρός. Αυτός που θα "διδάξει" με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο την αρχή του καλού, τόσο στην Αριάδνη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο και μάλιστα με τον πιο απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Με το να δοθεί τελικά και το δικό του όνομα σε μια μπλε ταμπέλα δρόμου με άσπρα και κίτρινα γράμματα.

Οι Επόμενοι: Στα Χνάρια των Σκιών

Τιμή: 15,00 EUR
Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη τους για την μουσική. Ο Αλέξης, ο Παύλος και ο Θωμάς, ή αλλιώς, ΟΙ Επόμενοι, ήταν το μεγαλύτερο όνομα στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Τα τραγούδια τους άγγιζαν τις καρδιές των ανθρώπων, και οι ίδιοι βρίσκονταν στην κορυφή για παραπάνω από μία δεκαετία. Σαν μουσικοί αστέρες, οι ζωές τους έμοιαζαν ειδυλλιακές. Γι αυτό και κανείς δεν περίμενε την ξαφνική και μυστηριώδη εξαφάνισή τους, μετά από μια βραδινή έξοδο στην Ρόδο. Δεκατρία χρόνια μετά, ο αδερφός του Παύλου αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Με πίστη στο πεπρωμένο, ενώνει τις δυνάμεις του με τα έφηβα παιδιά των τραγουδιστών που έμειναν πίσω μετά την τραγική εκείνη νύχτα. Ο Διονύσης, η Ελεονόρα, η Ελίνα και ο Μάρκος, τέσσερις άνθρωποι γίνονται μια γροθιά, με μοναδικό σκοπό να ανακαλύψουν την αλήθεια. Είναι έτοιμοι να πληρώσουν το κάθε τίμημα μέχρι να φτάσουν στο τέλος, και όλα αυτά κάτω από την απειλή μιας σκοτεινής γυναίκας, που κινεί τα νήματα της μαφίας. Τελικά, πόσο δύσκολο είναι να αποφασίσει κανείς να διεκδικήσει όλα όσα στερήθηκε χωρίς την θέλησή του, όταν παραμονεύουν κίνδυνοι σε κάθε γωνία; Μια ιστορία για όσους παλεύουν κόντρα στο άδικο.

Δικαίωση

Τιμή: 15,00 EUR
Τριάντα χρόνια είχαν περάσει αλλά η Ηλιάνα δεν μπορούσε να ξεχάσει αυτό που είχε συμβεί με τον θάνατο του πατέρα της. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που επέστρεφε πάλι στον τόπο του εγκλήματος, αυτήν την φορά ως δασκάλα. Διακαής της πόθος ήταν να βρει τον ένοχο και να πάρει απαντήσεις για τον θάνατο του πατέρα της Η μοίρα όμως θα της έπαιζε το παιχνίδι της... Κι ο έρωτας το δικό του. Άραγε θα μπορούσε μόνο η αγάπη να τα διορθώσει όλα;

Τα όργανα του Ναράμ ΣινΗ Βαραγκάλ είναι ένα μεγάλο

Τιμή: 15,00 EUR
Η Βαραγκάλ είναι ένα μεγάλο νησί σε μέγεθος ηπείρου η οποία βρίσκεται στον Ανατολικό Ωκεανό. Οι κάτοικοί της, οι Τραγουδιστές, είναι απόγονοι του ημίθεου Ορφέα (απλή συνωνυμία με τον δικό μας) και έχουν δυνάμεις θαυμαστές οι οποίες υλοποιούνται σε χαρίσματα. Υπάρχουν οι Ιστορικοί, οι Οδηγοί των Ζώων, οι Γιατροί, οι Γεωργοί κ. λ. π. Διαθέτουν επίσης και τα κατάλληλα Όργανα για να αξιοποιήσουν τα χαρίσματά τους. Αυτά τα κατασκευάζουν οι ίδιοι. Οι Ιστορικοί, όπως είναι ο ένας από τους ήρωες της ιστορίας διαθέτουν τον Ίμπα. Αυτό είναι ένα Όργανο στο οποίο μπορούν να δουν το παρελθόν ενός τόπου η ενός ανθρώπου. Άρχοντας της Βαραγκάλ είναι ο Αρχιτραγουδιστής και δεύτερο τη τάξει είναι ο Πρώτος Πρεσβύτερος Ιστορικός. Κάποτε, ένας Ιστορικός, ο Ενσαρχαντών έφυγε από τη Βαραγκάλ για να αποκτήσει πλούτη και δόξα στον κόσμο. Όταν έφτασε στο οροπέδιο του Ναράμ – Σιν, χρησιμοποίησε τις δυνάμεις των Τραγουδιστών για να σκλαβώσει τους κατοίκους. Επίσης, άρπαξε τα μουσικά όργανα του λαού των Φέρινορ και τα πούλησε σε διάφορους μάγους για χρυσάφι. Ήρθε ο καιρός και οι Φέρινορ επαναστάτησαν και ξαναβρήκαν την ελευθερία τους. Απαίτησαν όμως από τον Αρχιτραγουδιστή της Βαραγκάλ να στείλει τους δυο γιους του να πάρουν πίσω τα χαμένα τους όργανα από τους μάγους. Αυτό το έκαναν για να έχει η αποστολή προσωπικό χαρακτήρα. Αυτή είναι η ιστορία για το τελευταίο όργανο…

Όταν έδυσε ο ήλιος ανέτειλε η αγάπη

Τιμή: 15,00 EUR
Το γράμμα του αποχωρισμού! " Το λουλούδι αυτό κράτησέ το. Να ξέρεις πάντα θα σ' αγαπώ. Δεν πρόκειται να σε πληγώσω. Θέλω πάντα να είσαι καλά. Να προσέχεις στη ζωή σου. Μου χάρισες όμορφες στιγμές και το καλύτερο δώρο. Το γιο μας. Αν πιστέψεις ότι έκανες λάθος εγώ θα σε περιμένω να ξαναζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι. Δε σε πρόδωσα ποτέ... Φεύγω απ' τη ζωή σου αφού έτσι το θέλησες. Καλή τύχη. Δε σου κρατώ κακία.

ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΑΧΤΕΣ

Τιμή: 20,00 EUR
ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΑΧΤΕΣ Ι – ΑΡΕΤΗ «Και εάν σου έλεγα πως τώρα έχεις την ευκαιρία να με πείσεις, μια και μοναδική ευκαιρία;» τη ρώτησε αμέσως. «Να σε πείσω;» αναρωτήθηκε μπερδεμένη. «Βαρέθηκα τα κόλπα σου Φίλιππε! Δεν υπάρχει εμείς, ποτέ δεν υπήρχε. Πάντα φταίω εγώ και ποτέ οι άλλοι! Δικαιολογείς τους πάντες εκτός από εμένα! Όλα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας μου. Ο πλούτος κέρδισε, το μίσος...» «Σήμερα Αρετή έχεις την ευκαιρία να τα παίξεις όλα στην αγάπη σου! Επιμένεις πως με αγαπάς και τώρα θα τα ποντάρεις όλα σ’ αυτήν!» της εξήγησε. Εκεί όμως που σταματά η λογική των άλλων, αρχίζει η δική του παράνοια...

ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ

Τιμή: 15,00 EUR
Δύο παιδικές φίλες, ένα κρυφό σημάδι στην παραλία που μόνο εκείνες γνωρίζουν τι σημαίνει, ένα ένοχο μυστικό… Η Δάφνη και η Δανάη γνωρίζονται από παιδιά, τις δένουν τόσα πολλά πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και αμέτρητα μυστικά. Την φιλία που τις ενώνει δεν μπορεί να την καταλάβει κανείς, ούτε τα μυστικά που κρύβουν… Η Δάφνη, ήρεμη, ρομαντική με γλυκά αισθήματα και ευαίσθητη, δημιουργεί από νωρίς την δική της όμορφη οικογένεια. Ζει για την αγάπη και τον έρωτα, αλλά μένει πάντα αφοσιωμένη στον σύζυγό της και τα παιδιά της που υπεραγαπά. Μέχρι την στιγμή που κάποιος άγνωστος άντρας την πολιορκεί έντονα και εκείνη δείχνει πρόθυμη να ανταποκριθεί. Η Δανάη, απόμακρη, σκληρή και πολλές φορές ψυχρή, χωρίς αισθήματα, νοιάζεται μόνο για τις σαρκικές απολαύσεις, ώσπου συναντά τον πρώτο της αληθινό έρωτα. Η ζωή όμως, είναι και αυτή σκληρή, σαν την Δανάη και της δίνει ένα μεγάλο μάθημα. Όλα της τα όνειρα γκρεμίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για λίγο χάνει τον εαυτό της, μέχρι να τον ξαναβρεί και να σταθεί ξανά στα πόδια της, με έναν άλλον αληθινό, αλλά αυτή τη φορά παράνομο έρωτα… Ώσπου μια μέρα η ζωή θα πάρει πίσω ό,τι αβίαστα τους έδωσε. Ένα φοβερό μυστικό που κράτησαν καλά κρυφό για δυο ολόκληρα χρόνια, τώρα αποκαλύπτεται και κάνει τις δύο φίλες να βρεθούν αντιμέτωπες με ένα μεγάλο δίλημμα. Οι φαινομενικά τέλειες ζωές τους ανατρέπονται από κάτι απρόσμενο και εκείνες δείχνουν να μην μπορούν να το διαχειριστούν. Η απόφαση που πρέπει να πάρουν, θα καθορίσει το μέλλον τους και θα έχει σοβαρές συνέπειες. Αν πράξουν σωστά, θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αν πράξουν λάθος, ένας αθώος θα πάει φυλακή. Θα πάρουν τελικά την σωστή… ή την λάθος απόφαση;

Δαίδαλος και Ίκαρος

Τιμή: 10,00 EUR
Πρός όλα τα παιδιά. Ελάτε να ταξιδέψουμε σε μια άλλη εποχή, στην εποχή του Μίνωα μέσα από τις εικόνες ενός μικρού κόμικ. Με διαλόγους και χαρούμενο λόγο. Με πληροφορίες για το παλάτι, τον Μίνωα τον παντοδύναμο βασιλιά, που συγκεντρώνει όλο τον πλούτο της Κρήτης και θέλει να απλωθεί σε όλο τον κόσμο και να κάνει την Κρήτη "Θαλασσοκράτειρα", Σε αυτό το κόμικ φαίνεται η δύναμη του ανθρώπου που έδωσε μήνυμα πνοής και δημιουργίας μέσα από τον Δαίδαλο και Ίκαρο. Αυτοί ξεπέρασαν τον φόβο τους; - για το άγνωστο - για τη φυγή από τη σκλαβιά -για το ελεύθερο πέταγμα

2ΑΒ63 Νέοι Άνθρωποι

Τιμή: 15,00 EUR
Επιστημονική φαντασία; Ένα απλό ρομάντζο; Επιστημονικές ανακαλύψεις; Ένα ταξίδι στο χρόνο -όχι με μηχανές του χρόνου- αλλά από τη σκοπιά της ήδη αποδεδειγμένης υφής του ... ;Παρελθόν παρόν και μέλλον = ένα και το αυτό. Ο χώρος κι ο χρόνος που παίζουν στο Παντού και Πάντα; Μια προφητική αισιόδοξη έκβαση του τι μέλλει γενέσθαι εν μέσω των απερίγραπτων κλυδωνισμών του οικείου κόσμου μας; Το αδυσώπητο στήσιμο ενός μέχρι τώρα ανελέητου συστήματος; Ο επαναλαμβανόμενος πόλεμος του κατεστημένου ενάντια σε καθετί καινούριο και εμπνευσμένο που έρχεται κόντρα με τα συμφέροντα; Το δόγμα της ύλης και η κατάρριψή του; Ο έρωτας ως γνωστή κινητήρια δύναμη εγρήγορσης; Τα όρια; Η Γνώση; Οι συμπαντικές καταγραφές εντός μας που υφίστανται αναξιοποίητες; Ελάτε σ' αυτό το ταξίδι και αγγίξτε το όπως επιθυμείτε.

Πομπηιία, η πόλη της αμαρτίας

Τιμή: 15,00 EUR
Σε μια εποχή όπου ο κόσμος της Πομπηίας ολισθαίνει και η ηθική παρακμή βρίσκεται στο απόγειο της, ο Ίππαρχος-ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Ήλιδα της Ρωμαιοκρατούμενης Ελλάδας- καλείται να φιλοτεχνήσει την πόλη με τις έντονες και αντιφατικές προκλήσεις. Ο πνευματικός άνδρας, γαλουχημένος με τα ιδανικά της πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Ελλάδας, οραματίζεται να τα μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους της Πομπηίας. Θα τύχει αποδοχής το καλλιτεχνικό έργο του από τη νέα του πατρίδας; Θα καταφέρει να υλοποιήσει ο Έλληνας καλλιτέχνης το όραμά του; Θα μπολιάσει με τις ιδέες του την παρακμάζουσα Πομπηία; Ο μύθος, η τέχνη, η ιστορικότητα, η φαντασία και το αγέρωχο ελληνικό πνεύμα θα συμβαδίσουν, μέσα από την πένα του συγγραφέα, στα πνευματικά μονοπάτια της παρακμάζουσας πόλης;

5 Νοέμβρη

Τιμή: 15,00 EUR
Ένα σπίτι επαρχιακό, που στα σπλάχνα του φιλοξενούσε κάποτε τις ευτυχισμένες στιγμές μίας οικογένειας, βρίσκεται ξαφνικά και απότομα, βυθισμένο στη σιωπή και το σκοτάδι. Ένα σκοτάδι που τον στοιχειώνουν εκτός από τις αναμνήσεις του παρελθόντος και πολλά ζοφερά μυστικά. Μυστικά που προκαλούν ανατριχίλα και που αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως, αναζητώντας την λύτρωση.

Ο ΝΕΡΑΙΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΑ

Τιμή: 10,00 EUR

Η Ευχή της μικρής Καρδιάς

Τιμή: 10,00 EUR

Προστασία Μάρτυρα

Τιμή: 15,00 EUR
Ένα μίσος μεταξύ δύο αντρών, ενός που δεν λογαριάζει τίποτα κι ενός που έχει χάσει τα πάντα εξαιτίας του, κι ένας ειδεχθής φόνος φέρνουν τον Χάρη και την Βασιλική κοντά. Εκείνος έχει έναν σκοπό μόνο, να βάλει στη φυλακή τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την ευτυχία του και ο μόνος τρόπος για να το κάνει, είναι με τη βοήθεια της Βασιλικής. Εκείνη, θέλει να μείνει κρυμμένη στις σκιές και στην ανωνυμία για να ξεφύγει από το παρελθόν της. Ο έρωτας και η ζωή έχουν άλλα σχέδια γι' αυτούς τους δυο, όμως και σύντομα μια απλή προστασία μάρτυρα εξελίσσεται σε ένα δυνατό πάθος κι έναν έρωτα που στο τέλος ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Τango στο Φάρο

Τιμή: 15,00 EUR
Ηρώ. Ένα σύγχρονο κορίτσι παλεύει να πραγματώσει τα θέλω του. Να γίνει ζωγράφος και να βρει τον έρωτα της ζωής της. Ένα όνειρο που θα την οδηγήσει έξω από τα σύνορα της χώρας της. Από την Κρήτη στο Παρίσι, στο Μιλάνο και την Νέα Υόρκη. Θα φιλοτεχνήσει τον ένα και μοναδικό «απούλητο» πίνακα με τα πιο σπάνια υλικά που επινόησε ποτέ ανθρώπινος νους. Ένα έργο τέχνης που θα την παρασύρει στο ωραιότερο, μα και πιο επικίνδυνο ταξίδι της ζωής της. Μάνος. Θα μπλέξει τη ζωή του μοιραία και απρόβλεπτα με αυτήν της Ηρώς κρατώντας καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής του. Κρήτη. Αρχές 1900. Δύο κρητικοπούλες πιασμένες σφιχτά έρχονται στη ζωή. Δύο γυναίκες. Δύο πορείες. Δύο μοίρες. Αρχόντω. Ένας γάμος που θα της επιβληθεί σύμφωνα με τα χρηστά ήθη του χωριού. Ερωτικά γράμματα φυλαγμένα στο σεντούκι της με τον όρο να ανοιχθούν από ένα και μοναδικό πρόσωπο. Μαρίκα. Μια γυναίκα που θα τολμήσει να σπάσει τα δεσμά της κοινωνίας που ζει και να κυνηγήσει το όνειρό της. Να γίνει θεατρίνα. Και θα γίνει. Μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του Βασιλικού θεάτρου. Με ένα τίμημα. Αντρέας. Αξιωματικός του ελληνικού στρατού. Το όνομά του θα σφραγίσει έναν έρωτα απαγορευμένο που θα βρει την λύτρωση που αναζητά στο ημίφως ενός επιβλητικού φάρου. Πώς θα μπλεχτούν οι μοίρες όλων τους, πώς θα στροβιλιστούν τα πάθη τους, υπό τον ήχο του αισθαντικότερου χορού όλων των εποχών; Και αν μία μελωδία σφραγίζει τις ζωές τους, τότε σίγουρα αυτή ακούει στο όνομα TANGO.

Σιδερένια Θέληση

Τιμή: 15,00 EUR
Είναι το μυθιστόρημα που παρουσιάζει την ιστορία ενός παράνομου και παράφορου έρωτα. Μια αγάπη που δεν πρόφτασε να ανθίσει γιατί οι αυστηροί ανθρώπινοι νόμοι την καταπάτησαν. Μια γυναίκα που πλήρωσε σκληρά και βάναυσα το τίμημα να γίνει πρόωρα μάνα φέρνοντας στον κόσμο μιας σκληρής και απάνθρωπης κοινωνίας το μονάκριβο παιδί της καρπό της παθιασμένης της αγάπης για έναν άνδρα που έμελε να χαράξει ανεξίτηλα την μορφή του στην καρδιά της. Ένας νέος άνδρας που με όπλα την ευχή της μάνας και την καυτή επιθυμία του να ψάξει να βρει τον χαμένο του πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ και να της τον φέρει πίσω πριν εκείνη φύγει για το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή από τον κόσμο αυτό. Αντίπαλοι του ο χρόνος και η αδιαφορία των ανθρώπων. Η μοίρα ενός διάσημου γιατρού, που οι τύψεις της συνειδήσεως του για την ζωή που δεν έζησε τον κατάντησαν αλκοολικό και περιφρονημένο από όλους. Στην κρισιμότερη στιγμή της ζωής του θα βρεθεί μπροστά σ' ένα τρομερό δίλημμα όταν ένα τροχαίο ατύχημα θα του αποκαλύψει μια φοβερή αλήθεια. Τα παιχνίδια της ζωής που άλλοτε κάνουν τους ανθρώπους δυστυχισμένους και άλλοτε ευτυχισμένους.

Υπάρχουν ακόμα συναισθήματα

Τιμή: 15,50 EUR
Ο Παύλος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και ατσάλινη θέληση, που πετυχαίνει κάθε στόχο στη ζωή του. Παρά την επικίνδυνη εμπλοκή του στον γοητευτικό κόσμο της νύχτας, ξεφεύγει, ερωτεύεται και φτιάχνει τη ζωή του στο πρότυπο του ανθρώπου και οικογενειάρχη που είχε υποσυνείδητα ενστερνισθεί από μικρός. Όταν όμως το παρελθόν επιστρέφει απρόσμενα και τον συνθλίβει ψυχικά και σωματικά, απομονώνεται και οργανώνει την μοναχική ζωή του με άμυνα την ψυχρή λογική και την απουσία συναισθημάτων. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Μια σειρά από γνώσεις και αποκαλύψεις, αλλάζουν δραματικά ό,τι ήξερε για την μέχρι τότε ζωή του και τον φέρνουν αντιμέτωπο με συναισθήματα που πίστευε πως έλεγχε, πρόσωπα που αγνοούσε και αποφάσεις που δεν θέλει να πάρει. Είναι τελικά δυνατόν ένας νέος που ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για να γίνει το πρότυπο της κοινωνίας να καταλήξει να γίνει η προσωποποίηση της βίας; Ή μηπως όχι;

Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας

Τιμή: 15,00 EUR
Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας Η Ευτυχία γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια,σε ένα μικρό χωριό της Κύπρου, τον Παλαιόσοφο. Στα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής της γνώρισε την φτώχεια, την απαγόρευση στο όνειρο, το θάνατο, δύο φορές, τη βία του πολέμου, τον ξεριζωμό, τη προσφυγιά. Η προσπάθεια της, με τη βοήθεια πάντα της απύθμενης αγάπης της Ευρυδίκης, της μητέρας της, να βρει τη δύναμη ψυχής, για να τα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια, μας κόβει την ανάσα. Θα καταφέρει όχι μόνο να σταθεί όρθια αλλά και να εναντιωθεί μερικές φορές στην μοίρα της και να κάνει το κρυφό όνειρο της πραγματικότητα. Πόσο αντέχει όμως η δύναμη ψυχής, όταν την ώρα που “ο άνθρωπος κάνει σχέδιαγια τη ζωή του, ο Θεός γελάει;” Η Ευτυχία μας πήρε από το χέρι για να γίνουμε συνοδοιπόροι στα μονοπάτια της ζωής της! Στην πορεία όμως, η ανάγκη να ξανανιώσει της αλήθειες της ζωής της και εμείς να βρούμε ένα ξεχασμένο κομμάτι του εαυτού μας, ενώθηκαν και έκαναν τον οδοιπόρο που όλοι είμαστε στη ζωή. Υπενθυμίζοντας του, ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας και αυτός ένας αθλητής που δεν λυγίζει στις δυσκολίες αλλά βρίσκει τη δύναμη ψυχής που θα τον ανεβάσει στο βάθρο της προσωπικής του ευτυχίας.

Η Τιμωρός

Τιμή: 18,00 EUR
«Ου κλέψεις», τόνισαν οι Δέκα Εντολές του Κυρίου αλλά εκείνοι της έκλεψαν ό,τι αγαπούσε. «Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά τού πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή», χαράχτηκαν στις πλάκες του Μωυσή, αλλά αυτοί πότισαν τη ψυχή της με το δηλητήριο του ψέματος. «Ου φονεύσεις», υπαγόρευσε ο Θεός αλλά αυτός όπλισε το χέρι μιας αδύναμης ύπαρξης. «Ουκ επιθυμήσεις όσα τώ πλησίον σου εστί», ήταν η τελευταία εντολή του Μεγαλοδύναμου αλλά εκείνη επιθυμούσε να αποκτήσει ο,τιδήποτε δικό τους. Κάποτε είχε δυο ονόματα... Το ένα όνομα το απαρνήθηκε για λίγο, όταν άκουσε ένα περίεργο κάλεσμα, ακολουθώντας το μονοπάτι Του. Το άλλο όνομα στην αρχή το έθαψε βιαστικά αλλά το αναζήτησε αγωνιωδώς στην πορεία όταν όλα ανατράπηκαν, όταν η αγάπη έγινε μίσος, τα ψέματα ένας μονόδρομος και η εκδίκηση το μοναδικό φως στο σκοτεινό σταυροδρόμι της ζωής. Τώρα... το τώρα δεν έχει σημασία αφού το τέλος είναι πολύ μακριά. Μπορεί ο προορισμός των ανθρώπων να είναι ο παράδεισος, αλλά εκείνη δε θα σταματήσει εάν δεν πάρει στην κόλαση μαζί της και αυτούς που την κατέστρεψαν. Το νέο όνομα της είναι η Τιμωρός... και αυτή είναι η ιστορία της...

Τι βλέπεις στα μάτια μου;

Τιμή: 15,00 EUR
Το παρελθόν λένε πως δε ξεφτίζει ποτέ, σε ακολουθεί και πάντα σε βρίσκει με σκοπό να σε δοκιμάσει. Το δικό του παρελθόν επέστρεψε για να τον στοιχειώσει και να ξυπνήσει τους εφιάλτες. Το δικό της ξεκινά με μια απαγωγή. Πλέκοντας αριστοτεχνικά το πριν με το τώρα, η μοίρα σε μια σπάνια έμπνευση της, οδηγεί τους ήρωες σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και τους καλεί να συμμετάσχουν σ’ ένα παιχνίδι επιβίωσης. Ο έρωτας από την άλλη υφαίνει τους δικούς του δεσμούς, αγνοώντας όμως τους κανόνες και τα πρέπει. Το αντισυμβατικό εξιτάρει και τρομάζει μαζί αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Εγωισμός, μίσος, έπαρση παγιδεύονται σ’ έναν ιστό, θολώνουν την κρίση αλλά τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, πάντα μαρτυρούν την αλήθεια. Ίντριγκες, γρίφοι, δοκιμασίες, μυστικά και εξαφανίσεις συνθέτουν ένα περίπλοκο σκηνικό και όσο το κουβάρι ξετυλίγεται, όσο το μυστήριο και για τους δυο βαθαίνει τόσο αγωνιωδώς αναζητούν τη λύτρωση. Η δική του ιστορία του ξεκινά με την ερώτηση «Τι βλέπεις στα μάτια μου;» Η δική της συνεχίζεται με την απάντηση «Εμένα!»

Μοιραίο Κάρμα

Τιμή: 10,00 EUR
Η Ελπίδα είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην επαρχία με τρομερές δυσκολίες. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα ως νοσηλεύτρια και με τον πενιχρό μισθό της βοηθούσε τους γονείς της. Έχει κάτω του μετρίου εμφάνιση, μα έχει μια μεγάλη καρδιά. Κάθε πρωί πηγαίνοντας για την εργασία της συναντά στο τρένο του σταθμού Κάτω Πατήσια ένα πολύ εμφανίσιμο άντρα, τον Χρήστο, που όπως λέει και η ίδια «είναι σαν να έχει ξεπροβάλει από αφίσα διαφήμισης καλλυντικών» Τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και ξεκινάει ένας μονόπλευρος πλατωνικός έρωτας που μετρά πολλά χρόνια. Μαθαίνει τα πάντα για εκείνον και τρυπώνει στην ζωή του. Ξέρει καλά πως ένας τέλειος άντρας ποτέ δεν θα την κοιτούσε, μα ελπίζει και συνεχίζει να τον αγαπά, ως που μια μέρα παύουν να συναντιούνται. Χάνονται μόνο για λίγο συνειδητά. Η προϊσταμένη της στο νοσοκομείο ξέροντας της δυσκολίες της οικογένειας της, της προτείνει ως δεύτερη εργασία να αναλάβει ως αποκλειστική απογευματινή νοσοκόμα, την φροντίδα του γιου της καλύτερης της φίλης που είναι σε καταστολή. Η Ελπίδα έρχεται αντιμέτωπη με το παιχνίδι της μοίρας που την περιγελά βλέποντας μπροστά της τον αγαπημένο της, τον πλατωνικό έρωτα της, τον Χρήστο. Αναλαμβάνει αμέσως να τον θεραπεύσει με μόνη της σκέψη να ξαναβρεί την υγεία του. Αν και οι γιατροί δίνουν πολύ λίγες ελπίδες, βάζει σκοπό στην ζωή της να τον ξυπνήσει από αυτόν τον επιθανάτιο λήθαργο. Του διαβάζει καθημερινά την εφημερίδα του, του μιλάει, και τον περιποιείται σαν να έχει τις αισθήσεις του. Παράλληλα η αρραβωνιαστικιά του Χρήστου τον εγκαταλείπει αφού διαπιστώνει πως αυτός δεν της είναι πια χρήσιμος. Η Ελπίδα βράχος πλάι του και με την αγάπη της, περνάει αρκετό μαζί του. Φίλοι και γνωστοί την αγαπούν όχι για την εξωτερική της εμφάνιση αλά για τον αδαμάντινο χαραχτήρα της. Ως που μια μέρα αυτός ο άντρας ξυπνάει! Η αγάπη της και η φροντίδα της τον επαναφέρουν στην ζωή. Όμως είναι πια ένας καθηλωμένος άντρα σε μια αναπηρική καρέκλα και έχει πάμπολλες ιδιοτροπίες. Την κακομεταχειρίζεται και δεν αναγνωρίζει τον αγώνα της. Όμως εκείνη στέκεται κοντά του και του μαθαίνει πρωτόγνωρα για εκείνον συναισθήματα, όπως αγάπη και συντροφικότητα κάνοντας του την παρουσία της απαραίτητη για εκείνον. Μια σχέση στοργής, ανάγκης και αγάπης ξεκινάει ανάμεσά τους που όμως κανείς δεν ξέρει αν της Ελπίδας η θυσία και προσφορά αγάπης, θα αναγνωριστεί από τον Χρήστο!

Η Ζωή της περπατούσε στη θάλασσα

Τιμή: 15,00 EUR
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά γύρω στο 1900 και φτάνει μέχρι το τέλος τού εμφυλίου πολέμου, μέσα από τις δαιδαλώδεις διαδρομές ζωής των μελών τής οικογένειας του κόντε Αντύπα και των απογόνων του. Παρά τα ξέγνοιαστα πρώτα χρόνια της ζωής τους θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου με αποκορύφωμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα τα αλλάξει όλα, όπως και τον Εμφύλιο πόλεμο. Πολλά είναι τα πρόσωπα που περιγράφονται στο βιβλίο, αλλά κεντρικό πρόσωπο είναι η Μυρσίνη, εγγονή τού κόντε Αντύπα, που παρ’ όλες τις δυσκολίες, τον θάνατο και την προδοσία στέκεται όρθια και καλωσορίζει τη ζωή. Μέλημά της ο μοναχογιός της μέσα στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του Εμφυλίου, μπλέκεται σε απίστευτες περιπέτειες, οι οποίες τη φέρνουν πολλές φορές στην απελπισία. Εκεί όμως που περισσεύει η απελπισία της και η ψυχή της σκοτεινιάζει, η ζωή την εκπλήσσει αναπάντεχα.

Έρωτας στη βροχή

Τιμή: 15,00 EUR
Τι γίνεται όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο σωστό και το λάθος; Στα θέλω της καρδιάς σου και στα πρέπει της λογικής; H Ζωή, μια ορφανή κοπέλα, μεγαλώνει με την φροντίδα της αδελφής του πατέρα της, όταν μια καλοκαιρινή βροχερή μέρα γνωρίζει τον Άλκη μετά από ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Μεταξύ τους γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας , όμως κινδυνεύει να χαθεί αφού η εταιρία του μεγαλοεπιχειρηματία Ιάσονα Ελευθεριάδη και πατέρα του Άλκη είναι υπεύθυνη για την άδική φυλάκιση και θάνατο του πατέρα της. Καλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με το φοβερότερο δίλημμα της ζωής της! Να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της αφήνοντας πίσω το παρελθόν ή να αφήσει να την παρασύρει όλο αυτό το μίσος που νιώθει και η δίψα της για εκδίκηση; Τι απόφαση θα πάρει τελικά. Οι ένοχοι θα πληρώσουν;

Βιασμός ενός Αγγέλου

Τιμή: 15,00 EUR
Mια εφιαλτική νύχτα, μια νύχτα που σημάδεψε όλη τη ζωή της! Ένα τρομαχτικό ουρλιαχτό που άφησε το σημάδι του, γαντζωμένο σε κάποιο αστέρι. Το άφησε εκεί να κρέμεται. Από έναν σκοτεινό ουρανό, μαύρο σαν την κατάληξη των ονείρων της, περιμένοντας ένα δειλό χέρι να το φτάσει και να το χαϊδέψει. Ένα απρόσμενο άγγιγμα ήθελε μήπως και κατάφερνε να ξαναφέρει τα όνειρα της εκεί που ήταν η θέση τους. Στην αγνή της ψυχή. Μια ψυχή γεμάτη αγάπη, για όλους τους δικούς της ανθρώπους που ίσως ποτέ να μην κατάφερναν να απαλύνουν τη μοναξιά που μαστίγωνε το είναι της. Πώς να ελπίσει τώρα πια; Πού να βρει αποκούμπι για να ζήσει; Να ζήσει! Αυτό ήλπιζε μόνο…

και τώρα τι κάνουμε;

Τιμή: 13,00 EUR
Μ’ ένα καφέ -τούτη την στιγμή- σκέτο, απέναντι στην οθόνη του υπολογιστή μου, σ’ έχω ανάγκη και μ’ έχεις και εσύ. Το γιατί θα το καταλάβεις όταν διαβάσεις τι έκανα και τι κάνω για να διαχειριστώ την «εποχή των τεράτων». Αν έχεις αυπνίες, νευρώσεις, ενοχές, κρίσεις πανικού, αν μετράς απώλειες σε υλικά και ανθρώπους, αν έχεις κακοποιηθεί από προϊσταμένους, αν έχεις μείνει άνεργος και άνεργη, αν έχεις γίνει θύμα εξαπάτησης, αν σε χρησιμοποίησαν και σε «πέταξαν σαν λεμονόκουπα», αν έχεις επισκεφτεί ψυχίατρο ή σκέφτεσαι να επισκεφτείς, αν εγκατέλειψες τον εαυτό σου, αν νιώθεις θυμό με τον εαυτό σου, με τους γονείς ακόμη και με τα παιδιά σου, αν είσαι άρρωστος ή αν αρρώστησες, αν έμεινες χωρίς ευρώ, σε προκαλώ να διαβάσεις πως διαχειρίστηκα όλα αυτά. Γιατί; Γιατί τα έπαθα όλα. Τα διαχειρίστηκα σχεδόν όλα και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τεχνικές επιβίωσης την εποχή του απόλυτου φόβου. Αυτό είναι το πρώτο, μιας σειράς βιβλίων που σκοπεύω να γράψω. Θέλω να είναι τόσο χρηστικά όσο «οι οδηγοί μαγειρικής για αρχάριους». Θέλω να ξέρεις πως «καθαρίζουμε» για πάντα με τις ενοχές, πως ξεπερνάς τον τρόμο των «εισπρακτικών», πως βάζεις όρια στη μάνα σου, στον σύντροφο (αν έχεις), πως “ξεσαβουριάζοντας” τα πάντα… κάνεις restart. Ο Επίκτητος έγραφε ότι «τα γεγονότα είναι γεγονότα, ο τρόπος που τα διαχειριζόμαστε είναι διαφορετικός». Α! και να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο μόνιμο από το προσωρινό. Νανά Παλαιτσάκη

Γράμματα που αναζητούν παραλήπτες

Τιμή: 15,00 EUR
Ο Γιώργος δεν πρόλαβε να πει στη μητέρα του όσα ήθελε, γιατί εκείνη έφυγε νωρίς. Η Μαρία δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τον πατέρα της. Η Λουκία νιώθει ότι ο σύζυγός της δεν την άκουγε πραγματικά, όσο ήταν παντρεμένοι. Ο Ανδρέας έχει πολλά να πει στον εραστή της γυναίκας του. 20 διαφορετικά πρόσωπα, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, «ακουμπάνε» τις ψυχές τους πάνω σ’ ένα λευκό χαρτί. Σπάνε τη σιωπή τους και τολμάνε να χαράξουν έναν δρόμο προς τη λύτρωση απ’ όσα τους βαραίνουν. 20 γράμματα αναζητούν παραλήπτες. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, ας τους δοθεί, τουλάχιστον, το δικαίωμα να ταξιδέψουν…

Αλέττα το Σμαράγδι της Φλωρεντίας

Τιμή: 15,00 EUR
Αλέττα, έχει το δώρο και την κατάρα, σώζει για να σωθεί και χάνει για να ψάξει... Αρνάλντο, γράφει για να λυτρωθεί πληγώνει για να ζήσει, και διεκδικεί για να χάσει... Δυο ψυχές ευαίσθητες και σκοτεινές, ρομαντικές κι αδυσώπητες που χορεύουν στο χρόνο και στις ψευδαισθήσεις μόνο και μόνο για να καταλήξουν εκεί από όπου ξεκίνησαν σε μια ιστορία έρωτα και μίσους, εμμονής και φιλοδοξίας, τέχνης και φαντασίας. Από τη Φλωρεντία της Αναγέννησης ως το Λονδίνο των ημερών μας οι δυο τους θα χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια ανάμεσα στο έγκλημα και στην εκδίκηση, μα και στην αγάπη και στη λύτρωση.

Ζηνοβία

Τιμή: 15,00 EUR
Ζηνοβία. Μια πόρνη πολυτελείας. Ακριβοπληρωμένος ο έρωτάς της! Μια πεντάμορφη, που παραπέταξε το κορμί της πάνω στα λερωμένα σεντόνια της ηδονής, αποσπώντας υπέρογκα πόσα από τους πλούσιους και ηλικιωμένους εραστές της, για έναν και μόνο απώτερο σκοπό. Ποια είναι όμως η Ζηνοβία που δεν επιτρέπει να την ακουμπήσει η λέξη βία, που υπάρχει στο όνομά της; Έδωσε όρκο και έπρεπε να τον εκπληρώσει με μοναδικό όπλο το δωδεκάποντο χρυσό πέδιλό της. Ως τότε κρύβει καλά το βαρύ μυστικό που την ανάγκασε να σηκώσει το δρεπάνι της εκδίκησης, περιμένοντας καρτερικά την κατάλληλη στιγμή για να το κατεβάσει; Μεγάλο και δριμύ το κατηγορώ της στην παγερή αίθουσα του δικαστηρίου. Τι κρύβεται στο “διαμέρισμα” όπου επισκέπτεται συχνά και αρνείται πεισματικά να μιλήσει γι’ αυτό; Γιατί ο Νίκος Αστέρης, ο μεγιστάνας του πλούτου, έγραψε το όνομά της χωρίζοντάς το σε τρία μέρη; Ζην Βία

Στενές Σχέσεις Γυναικών

Τιμή: 10,00 EUR
Ένας άσχημος χωρισμός, μετά από μια σχέση πολλών ετών Μια αγγελία εν βρασμώ ψυχής! Ένα e-mail και ξαφνικά στη ζωή μου η ύπαρξη ενός ξανθού αγγέλου. Τα μυστήρια γύρω από το πρόσωπο της γυναίκας με τα γαλάζια μάτια. Φωνές, νεύρα και ένταση σε μια σχέση που δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα καταλήξει. Δυο γυναίκες που η μοίρα θα τις ενώσει τελικά;

Όταν οι δείκτες του χρόνου σταματούν

Τιμή: 10,00 EUR
Μια βροχερή μέρα… Όταν ο χρόνος τρέχει αντίστροφα και ξαναζείς σκηνές από το παρελθόν. Όταν νομίζεις πως ήρθε το τέλος. Η στιγμή που συνειδητοποιείς πως κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όλοι σε περνούν για τρελή. Η σκέψη και η προσπάθειά σου να αλλάξεις το παρόν και το μέλλον πάνε στραβά. Τότε δε σου απομένει τίποτα άλλο παρά να χάσεις τα λογικά σου!

Η Ουσία της Ζωής

Τιμή: 15,00 EUR
Η Ουσία της ζωής. Εμφύλιος. Σε ένα νησί που συμβιώνουν οι ντόπιοι με τους εξόριστους , δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα εχθρότητας κι αγάπης. Η Μυρτώ θα αγαπήσει τον Στρατή, που καταλήγει εκεί κρατούμενος σε ένα απομονωμένο σανατόριο, βιώνοντας τον έρωτα και τον κίνδυνο και η ζωή της αλλάζει για πάντα. Σήμερα. Ο Κώστας, ένας καθηγητής πανεπιστημίου, καταλήγει τυχαία στο νησί με το σκάφος του για να ξεχαστεί από ένα επαγγελματικό αδιέξοδο. Εκεί γνωρίζει την Έρρικα που συντηρεί αρχαιότητες. Η προσπάθεια να διεισδύσει στη ζωή της, και η γνωριμία του με τα πρόσωπα που την επηρεάζουν, θα τον κάνει να ανακαλύψει ένα εφιαλτικό παρελθόν ζήλιας, μίσους και θανάτου. Θα συνειδητοποιήσει, όμως, και ένα δυσοίωνο παρόν που αγγίζει το δικό του περιβάλλον κι έναν ολόκληρο κόσμο άγνωστο σε αυτόν. Καθώς συνθλίβεται ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν, θα αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στους ανθρώπους και τη ζωή.

Η Συνέχεια του Είναι

Τιμή: 15,00 EUR
Ο Αλέξανδρος, ένας μεσήλικας δημοσιογράφος, δραπετεύει από την αστή ζωή του αφήνοντας πίσω καριέρα και έναν αποτυχημένο γάμο γυρίζοντας στο πατρικό του σπίτι στο νησί. Απομονωμένος αρχίζει να αναζητά τον αληθινό του εαυτό και τις πραγματικές του επιθυμίες, κάνοντας διαλογισμό και εκφράζοντας τον εσωτερικό του κόσμο με την συγγραφή. Μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο το διαδίκτυο, όπου η γνωριμία του με μια άγνωστη γυναίκα, την Αγνή ,τον βοηθά να επαναπροσδιορίσει τις πραγματικές του επιθυμίες που είχε παραμελήσει. Ο Έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα του και θα τον προκαλέσει να τον διεκδικήσει, μακριά από το κατώφλι στο οποίο είχε κρυφτεί. Ύστερα από μια διαδρομή γεμάτη συγκινήσεις εκείνος θα τον περιμένει στην αυλή του και θα ενδώσει στην πρόσκλησή του. Έχοντας δώσει αξία στην διαίσθησή του, παρατηρεί με προσοχή το πώς αντιδρά ο εσωτερικός του κόσμος, στα γεγονότα που του αποκαλύπτουν τους πραγματικούς ρόλους, που έπαιξαν στην ζωή του οι σχέσεις του. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Όλα όμως έχουν ένα σκοπό και μια αξία. Ο δρόμος για την γνώση περνάει μέσα από την αποδοχή και το ταξίδι μοιάζει να είναι συναρπαστικό.

ΤΣΙΛΙ

Τιμή: 15,00 EUR
Η Δέσποινα Τσιλιγιώργη, ή αλλιώς γνωστή και ως Πιπίνα, δεν είναι μια συνηθισμένη, φιλήσυχη ηλικιωμένη. Πρόκειται για τον εμπνευστή μιας τεράστιας, βρώμικης επιχείρησης!Εκμεταλλευόμενη τα κουτσομπολιά που μαθαίνει από τη γειτονιά, εκβιάζει τους εμπλεκόμενους και ζητάει χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.Ώσπου καταλήγει δολοφονημένη στο κρεβάτι της… Κατά τη διάρκεια ενός ζεστού καλοκαιριού, τρεις εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες καλούνται να ανακαλύψουν τον ένοχο σε μια μακριά λίστα από ανθρώπους που θα ήθελαν νεκρή την Πιπίνα, όμως τελικά η έρευνα εξελίσσεται σε ένα πραγματικό μονοπάτι αυτογνωσίας.

Οι Γρίφοι του Θανάτου

Τιμή: 15,00 EUR
Ένας νεκρός στην Νεκρόπολη, του Βατικανού. Μια απαγωγή που απειλεί την καθολική εκκλησία, και ένα άρρωστο παιχνίδι με σύμβολα, γρίφους και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του Δάντη. Ο αστυνόμος Μαρτίνεζ σε συνεργασία με την CIA πρέπει να βρει τον δολοφόνο, πριν ξανασκοτώσει. Για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Να λύσουν τους γρίφους και να αποκωδικοποιήσουν τα σύμβολα που τους αφήνει ο δολοφόνος. Μόνο έτσι θα βρουν το επόμενο θύμα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να σώσουν την εκκλησία από μια ολοκληρωτική καταστροφή. Ο καθηγητής Πάμπλο Ροντρίγκεζ -ειδικός στην ιστορία και τον αποκρυφισμό- έρχεται στην Ρώμη για να τους βοηθήσει. Γρήγορα καταλαβαίνουν πως μπορεί να μην έχουν να κάνουν με έναν δολοφόνο, αλλά με μια μεγάλη αδελφότητα. Μια αδελφότητα που κινείται στα χνάρια των Ναϊτών, των Πεφωτισμένων και του Παγανισμού. Σε μια μάχη με τον χρόνο, ο καθηγητής Ροντρίγκεζ, καλείται να περάσει από ένα σκοτεινό κομμάτι της ιστορίας, που αφορά την μαύρη μαγεία, της τελετές, τα παρεξηγημένα σύμβολα, αλλά και ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να καταστρέψει τον χριστιανισμό, μια για πάντα. Ένα θρησκευτικό θρίλερ, με έντονα στοιχεία τρόμου και αστυνομικού, που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Τρόμος πάνω από τη πόλη

Τιμή: 14,00 EUR
ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ Ο δημοσιογράφος, Άγγελος Αλεξίου, νόμιζε ότι είχε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με τον θάνατο. Όμως μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες, ανθρώπων που ανήκουν στο φιλικό του περιβάλλον, απλώνουν το τρόμο και τον πανικό στη πόλη. Η αστυνομία, εγκλωβισμένη στα δικά της αδιέξοδα, αδυνατεί να συλλάβει τον δράστη. Όταν ο ψυχοπαθής δολοφόνος, που διατηρεί άσβεστο το μίσος του για τον Αλεξίου πέντε ολόκληρα χρόνια, πλησιάζει την αρραβωνιαστικιά του ο δημοσιογράφος καταλαβαίνει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει. Και την ώρα της θανάσιμης μονομαχίας τους, όπου μόνο ο ένας από τους δύο πρέπει να ζήσει, ένα δράμα εκτυλίσσεται που αν ο Αλεξίου καταφέρει να βγει ζωντανός θα τον στοιχειώνει για την υπόλοιπη ζωή του…

24 Συγγραφείς γράφουν ιστορίες τρόμου-μυστηρίου

Τιμή: 10,00 EUR
Νικητές Διαγωνισμού Α θέση 1. Σταύρος Θάνος – Το αγόρι πίσω από τον καθρέφτη 2. Μάγδα Ασημακοπούλου – Η εισβολή Β θέση 3. Ματίνα Μαντά – Project 4. Αγγελική Παπανικήτα – Όνειρα γλυκά 5. Ευαγγελία Θεοδωρίδου – Ο σκανταλιάρης Τζακ Γ θέση 6. Γιώργος Κουγιουμτζής – Ο προάγγελος 7. Πέτρος Κουτρουμπίλας – Ο παράλυτος 8. Μαρία Βαρελά – Το παλιό νηπιαγωγείο 9. Βάσω Καρλή – Ο δρόμος της αποκάλυψης 10. Κατερίνα Κοφινά – Οι τρεις ξένοι Διακριθέντες 11. Ελευθέριος Μπούρος – Συμφωνία με το διάβολο 12. Emily Yerolatsiti – Κέντρα 13. Μαρία Μιχαηλίδου – Ο βαρκάρης των ψυχών 14. Χαρίκλεια Μαρκουλάκη – Με το χέρι στην καρδιά 15. Δάογλου Μαίρη – Τελικός προορισμός 16. Δημήτρης Ψωμαδέλλης – Fur Elise 17. Μαριλή Πάτουχα – Οι σάλπιγγες του ολέθρου 18. Γιατρούτσικος Πράττος Ευάγγελος. – Το σταυροδρόμι 19. Όλγα Μπαλωμένου – Το μωρό 20. Παναγιώτης Φωτόπουλος – Η θυσία της λευκής βασίλισσας 21. Καραντωνίου Χρήστος – Το ποντικόπαιδο 22. Γιάννης Λαζαρίδης – Η κατάρα των Κομνηνών 23. Ξύδης Ιωάννης – Ο φόβος του ξένου 24. Ψυχογιός Γιώργος – Ο άγνωστος άνθρωπος 25. Χάρης Λιαντζίρης- Βούντλακ

Το Μυστικό του Κλειστού Δωματίου

Τιμή: 15,00 EUR
«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και το όνειρό μου είναι να γίνω μεγάλη συγγραφέας. Όλη μου η ζωή μια πένα τυλιγμένη με σκέψεις. Στα γενέθλιά μου όμως των σαράντα χρόνων , μου έγινε έμμονη ιδέα ότι έχασα τη ζωή μου με τη συγγραφή. Ώρες ατελείωτες έγραφα σκυμμένη πάνω από τον υπολογιστή μου. Τώρα τέλος όλα αυτά, αφού ήλθε η στιγμή να πάρω τη μεγάλη απόφαση και να παντρευτώ τον Στέφανο, έναν γοητευτικό άντρα που γνώρισα στο διαδίκτυο». Αυτή την απόφαση πήρε η Αλεξάνδρα, όμως η ζωή σε πάει εκεί όπου ανήκεις με οποιοδήποτε κόστος. Ποιο λοιπόν θα είναι το κόστος για την ηρωίδα; Και το μεγάλο ερώτημα, αν εκείνη η πόρτα του κλειστού δωματίου άνοιγε ποτέ; Τι μπορούσε να κρύβει για χρόνια ένα κλειστό δωμάτιο; Πόσο άρρωστα μπορεί να είναι τα ανθρώπινα μυαλά; Τελικά η μοίρα οδηγεί τις ζωές μας ή οι επιλογές που κάνουμε; Όταν νομίζεις ότι έχασες τα πάντα τότε θα δεις απέναντί σου το φωτεινό σου αστέρι. «Το Μυστικό του κλειστού Δωματίου», ένα μυθιστόρημα με στοιχεία αστυνομικού θρίλερ που θα σας συναρπάσει

29 ΒΑΓΟΝΙΑ

Τιμή: 10,00 EUR

Σειρήνες

Τιμή: 10,00 EUR
Σκέψεις,σκέψεις που κρύβονται βαθιά, για τη ζωή, για τον έρωτα, για τον θάνατο. Παίρνουν την μορφή Σειρήνων καθώς παλεύουν για να παρασύρουν. Το τραγούδι μελωδικό, η ψυχή χάνεται κι αναζητά νόημα, σε όλα εκείνα που περνούν απαρατήρητα. Ταξίδι αναμνήσεων. Αναμνήσεις άγνωστες που ζουν και αναπνέουν μέσα μας