«Στα παιδιά αξίζουν μόνο τα καλύτερα, …πόσο μάλλον στα παιδιά που παλεύουν για την ζωή τους!» Έτσι συνήθιζε να λέει η Πέννυ Καντιμοίρη, που έγραψε αυτό το παραμύθι για τα παιδιά του Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με όραμα να είναι πάντα δίπλα τους με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κάθε ευχή παιδιού προς εκπλήρωση ήταν για την Πέννυ μια μεγάλη πρόκληση, που έκρυβε μεγάλη χαρά αλλά και αγωνία για το καλύτερο, για το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Αγάπη, ιδέες, ανιδιοτέλεια, προθυμία, αυτά χαρακτήριζαν τα 6 χρόνια εθελοντικής δράσης της στη Ρόδο, πάντα με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.Δική της ευχή, τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα γι αυτό το βιβλίο, να δίνονται στον Οργανισμό μας, ώστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους.

Δική της ευχή, τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα γι αυτό το βιβλίο, να δίνονται στον Οργανισμό μας, ώστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους.

Πέννυ μας η ευχή σου έγινε πραγματικότητα! Όλοι εμείς στο Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.